Podcast mreža Fahrenheit77 predstavlja skupek podcastov, ki so v slovenski medijski prostor vnesli svežino in skušajo z drugačno, svežo in novo interpretacijo medijskih in družbenih vsebin v posameznikih povrniti zaupanje v svet, jim predstaviti aktivne posameznike in jih vzpodbuditi k lastnemu aktivnemu delovanju v družbi.

Trenutno v mreži Fahrenheit77 nastajata dva podkasta, podcast DržavljanD vodi Domen Savič, podcast Kampaja pa nastaja s sodelovanjem Domna Saviča in Petre Slanič.

DržavljanD podcast izhaja enkrat mesečno. V podcastu Državljan D se v polurnem pogovoru s strokovnjakom/aktivistom osredotočimo na aktualen in družben problem ter ga poslušalcu pojasnimo. Vsak pogovor zaključimo s konkretnim nasvetom, kako lahko poslušalec sam izbolja trenutno stanje na določenem področju.

Kampanja podcast izhaja enkrat na mesec. Namenjen je izobraževanju in izmenjavi izkušenj znotraj slovenske oglaševalske srenje. Z njim promoviramo dobre prakse, predstavljamo inovativne modele in spodbujamo dialog znotraj skupnosti piarovcev, oglaševalcev in marketingašev.

Spletno mesto projekta: Fahrenheit77
Začetek projekta: Februar 2015
Dejavnosti: Publicistika / Aktivizem