Close

6 evrov za 6 let!

Oktobra zavod Državljan D praznuje rojstni dan in šest let delovanja na področju informacijske družbe, medijskih politik in aktivnega državljanstva.

 

V preteklosti smo odpirali vprašanja družbe nadzora, financiranja propagande, pripravljali tečaje varovanja zasebnosti v informacijski družbi, delavnice medijske pismenosti. Vse to smo in bomo še počeli z lastnim denarjem, saj od države ne prejemamo sredstev za delovanje.

 

Poleg dogodkov s področja informacijske družbe in medijske politike smo pripravili tudi nagradno igro za vse tiste, ki se boste naše aktivnosti v oktobru odločili podpreti z donacijo!

 

Donacije so pomembne, saj nam zagotavljajo neodvisno in samostojno delovanje, ki ni odvisno od javnih razpisov oziroma volje odločevalca. To je zelo pomembno, saj preiskujemo področja, ki se jih druge nevladne organizacije praviloma ne lotevajo.

 

V spodnjem spletnem obrazcu izberite število srečk, ki bi jih želeli kupiti in se z njimi udeležite nagradnega žreba za lepo nagrado, s katero boste zavarovali svojo zasebnost in svoje naprave.

 

Več srečk, več možnosti za dobitek ;), seveda pa bomo veseli tudi, če se boste tokrat odločili za redno mesečno donacijo v podporo našim kampanjam in programom. Več o njih


6 evrov za 6 let!

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Billing Details

Donation Total: €6,00 One Time

Nagrada: Zaščitna vrečka za telefon

 
Več o nagradi

Vrečka Mission Darkness Phone Shield služi kot ščit pred sevanji, hkrati vsem napravam, ki se nahajajo v vrečki, prekine povezavo z vsemi omrežji in jo tako zavaruje pred kibernetskimi napadi.

 

Vrednost nagrade (vsi vključeni stroški): 50 evrov

 

Dogodki v oktobru

V mesecu oktobru bomo obletnico praznovali tudi na večih spletnih dogodkih in dogodkih v živo. Pripravili smo več tematsko različnih sklopov, ki se dotikajo področij našega delovanja.

 

Področje informacijske družbe

 

Področje množičnih medijev

 

Področje aktivnega državljanstva