Close

Multimedijske vsebine

Zanimive, stilsko in slovnično brezhibne in privlačne vsebine so ključ do srca vseh uporabnikov. Pripravljamo interaktivne vsebine vseh tipov, z velikim poudarkom na pripravi resnično bogatih tekstovnih vsebin, za spletne in tiskane medije. Vsebine pripravljamo tudi v tujih jezikih.

Čut za potrebe in poznavanje različnih načinov konzumiranja vsebin občinstva so ključ do uspeha. Odlično poznavanje različnih medijev (pisanje za splet, pisanje za tisk …) in slogov pisanja (članki, kolumne, oglaševalska besedila, besedila za spletna mesta, besedila za družabna omrežja …) pripomorejo k bolj bogatim in učinkovitim vsebinam.

Stilsko in slovnično brezhibne tekstovne vsebine kažejo spoštovanje do jezika in občinstva, ki so mu te vsebine namenjene. Vsebine pripravljamo tudi v tujih jezikih.

Poleg besedil pa lahko pripravljamo tudi grafične vsebine (fotografije, video vsebine).

Nudimo bogate vsebine in sicer:

– VSEBINE ZA SPLET IN TISK
– GRAFIČNE VSEBINE

Med tipi vsebin, ki jih lahko pripravimo za vas, so:

– VSEBINE ZA SPLET IN DRUŽABNA OMREŽJA
– ČLANKE, KOLUMNE …
– OGLAŠEVALSKE VSEBINE

Ljubezen do pisane besede in čut za oblikovanje privlačnih vsebin nas dela strokovnjake na področju vsebinskega marketinga. Med pisanjem in oblikovanjem ostalih vizualnih vsebin pa vsekakor upoštevamo tudi občinstvo, medij in tehnologijo.

Reference:

– Arnes Slovenija
– Philips Slovenija
– Droga Kolinska
– Ekipa2, slovenska podružnica Outfit7 Ltd.
– Sit Fit
– Dnevnik
– Monitor
in drugi.