Close

#diski4gov

Vlada republike Slovenije je prenehala izdelovati zvočne posnetke vladnih sej, kjer odločajo o naši prihodnosti. S tem so prizadeli hud udarec transparentnemu delovanju in odprtosti odločevalskega procesa. 

Posnetki sej, na katerih sprejemajo odločitve, ki bodo imele vpliv na naša življenja, se torej ne snemajo in niso dostopni javnosti, novinarjem in drugim zainteresiranim v odločevalske procese naše države.

#diski4gov akcija bi rada to spremenila! Zberimo sredstva in kupimo vladi trde diske, da bodo imeli dovolj prostora za magnetograme sej!

Izberite eno izmed spodnjih možnosti donacije, mi bomo v vašem imenu kupili trdi disk in ga dostavili na vlado. Če zberemo dovolj denarja, bomo vladni spomin ohranili do naslednjih volitev!


Disk 1: 50 €

Najmanjši trdi disk bo dovolj za pet vladnih sej. Samo pomislite – po vaši zaslugi bodo za vedno shranjene Erjavčeve izjave o upokojencih in Koprivnikarjeve izjave o digitalnih vlakih. 

Doniraj!
Disk 2: 100 €

Srednji trdi disk bo dovolj za deset vladnih sej. Samo pomislite – po vaši zaslugi bodo za vedno shranjene Erjavčeve izjave o upokojencih in Koprivnikarjeve izjave o digitalnih vlakih, hkrati pa še komentarji ministrice za zdravstvo o lobijih! 

Doniraj!
Disk 3: 150 €

Največji trdi disk bo dovolj za petnajst vladnih sej. Samo pomislite – izjave Erjavca, Koprivnikarja pa tudi Antona “Davek na internet ni davek na internet” Peršaka shranjene za vedno! 

Doniraj!
Disk 4: Odloči ti!

Kolektivni trdi disk bo kupljen iz donacij, katero višino boste določili sami! Prispevajte po lastnih močeh in pomagajte v boju za večjo transparentnost in preglednost vladanja!

Doniraj!